Cand link-urile sunt prea multe si vin prea repede

Postat de Florin in Optimizare. Nici un comentariu »

Da, exista si asa ceva! De curand am scris doua articole cu scopul de a face rost de link-uri (prin inscrierea lor in directoarele de articole) si se pare ca am facut o treaba un pic prea buna – in Google.ro gravitam intre locurile 2 si 3 pentru “optimizare” iar acum am ajuns pe 5 (si s-ar putea sa mai scad un pic).

Cele doua articole sunt “How to seo your Joomla site” si “How to seo your WordPress blog” – am apelat la doua grupuri de oameni care sunt mereu interesati sa isi imbunatateasca rezultatele in motoarele de cautare prin optimizare.

La nici o saptamana dupa acceptarea in unele directoare rezultatele sunt destul de bune: ~656 de mentionari pentru articolul despre WordPress si ~185 de mentionari pentru cel despre Joomla (acum stiu ce comunitate voi viza data viitoare 🙂 ). Desigur, o mentionare nu este un link spre site-ul meu, dar este un indicator al raspandirii.

Ce e de facut in acest caz? Pot doar sa astept cateva zile si sa sper ca voi reveni in pozitia normala sau chiar mai sus. Mai vedem…

Bafta tuturor!

ps: in ultimul timp am fost ocupat cu clienti si alte proiecte, dar spre sa revin la ritmul normal de scris.