La ce sunt bune directoarele web?

Postat de Florin in Black Hat, Optimizare. 4 Comentarii »

Krumel si Remus au scris despre inscrierea in directoarele web. Sunt de acord cu ei – merita sa iti inscrii site-ul in directoare, mai ales ca pentru domeniile cu competitie mica poti sa ajungi pe primele locuri doar cu asta.

Totusi, mintea mea lucreaza un pic mai altfel 🙂 – daca domeniul in care activezi este ceva mai competitiv s-ar putea sa fii nevoit sa folosesti metode mai neortodoxe. In cazul acesta directoarele au un rol destul de important: ele imping in jos link-urile mai putin curate.

Desigur, daca site-ul respectiv este investigat mai mult de cateva minute aparentele nu vor rezista. Totusi, nu strica un mic “buffer”.

Technorati Tags: , ,

4 Comentarii la “La ce sunt bune directoarele web?”

 1. teosyk Says:

  Eu abia mi-am facut blogul de 2-3 luni si datorita inscrierii lui prin directoare am ajuns direct la PR4

 2. Viorel Says:

  Mie mi-a facut cineva un site, si l-am inscris doar in direstoare, a stat un an de zile Top 3 in spania pe cuvantul cheie pe care il doream dar azi l-am gasit pe pagina 2 din google…credeti ca a fost penalizat sau doar are el un “dance”? Seo fac doar la nivel de amator…nu prea inteleg eu cu ce se mananca :”>

 3. Dorel Tanase Says:

  Nu cred ca merita sa inscrii site-ul in orice director, eu inscriu in maxim 20 de directoare bune si atat. Am incercat o inscriere pe un director Web romanesc (looker), din punctul meu de vedere este o mare tampenie! Trebuie inscriere, OK, mai sunt si altele numai ca acest director, ar trebui sa cera si numarul de papuci, in rest tre sa pui toate datele, adresa, ce lucrezi, ce departament si alte tampenii. Pai ori esti director Web, ori esti de la procuratura.

 4. Cris Says:

  In general inscrierile in directoare sunt bune, pentru ca cresc autoritatea site-ului respectiv, de asemenea recomand daca aveti site-uri .ro sa inscrieti in directoare romanesti tot cu tld .ro

Lasa un comentariu: