Promovare Site

Promovarea online a website-ului dumneavoastra este cel mai important pas in atingerea succesului online. Daca nu aveti in acest moment sute sau mii de vizitatori unici in fiecare zi strategia de promovare a site-ului dumneavoastra este mai mult ca sigur neadecvata!

Promovarea online a site-urilor este facuta prin mai multe metode, cea mai importanta si profitabila fiind optimizarea pentru motoarele de cautare. Optimizarea pentru motoarele de cautare este crearea sau modificarea unui website in asa fel incat sa fie pozitionat mai bine in rezultate. Motoarele de cautare trimit programe numite “paianjeni” sau “roboti” pe site-ul dumneavoastra pentru a il scana.

Consultantii in optimizare au grija ca site-ul dumneavoastra sa prezinte continutul motoarelor de cautare in asa fel incat paginile dumneavoastra sa aiba o pozitionare mai buna si mai multi vizitatori.

Printre serviciile de optimizare:

  • analiza site-ului dumneavoastra si a site-urilor competitoare, pentru o mai buna intelegere a segmentului de piata in care va aflati;
  • analiza cautarilor in segmentul dumneavoastra de piata si gasirea celor mai bune metode de a atrage vizitatorii in mod natural;
  • optimizare on-page: introducerea si/sau modificarea diferitelor elemente semantice, imbunatatirea structurii interne de link-uri, optimizarea codului sursa;
  • optimizare off-page: atragerea de link-uri spre site-ul dumneavoastra pentru imbunatatirea rezultatelor in paginile motoarelor de cautare.

Regulile in permanenta schimbare a motoarelor de cautare

In fiecare an motoarele de cautare isi schimba algoritmii prin care ofera rezultate de calitate pentru vizitatori si prosperitate comerciala pentru ele insele. Google si celelalte motoare si-au “curatat” rezultatele de cateva ori pentru a se asigura ca numai site-urile relevante sunt incluse, iar cele care folosesc metode neagreate sunt excluse.

In procesul de optimizare veti fi sfatuit asupra riscurilor care le are fiecare metoda de a obtine rezultate asigurandu-va astfel ca nu veti fi penalizat in urma campaniei de optimizare.

Garantiile procesului de optimizare

Desi unele firme de optimizare va vor spune ca garanteaza pozitiile de top pentru cautarile pe care le doriti, aceasta este o imposibilitate. Firmele de optimizare nu au acces special la motoarele de cautare, neputand sa controleze in mod absolut rezultatele.

Singura garantie care poate fi oferita este experienta pe care o firma o are in practicarea optimizarii – puteti fi destul de siguri ca daca acea firma are rezultate bune in mod consistent e putin probabil ca dumneavoastra sa nu fiti multumiti.