Trafic.ro – o posibila bresa in optimizare

Postat de Florin in Optimizare. Nici un comentariu »

Despre ceea ce vorbesc in acest post se aplica oricarui serviciu de contorizare a traficului care are statisticile publice.

Unul dintre cele mai bune secrete legate de afacerea ta online trebuie sa fie statisticile – cu cat competitorii tai stiu mai mult, cu atat esti mai vulnerabil. Iar daca ei iti stiu sursele de trafic, ti le pot fura.

Cuvinte cheie – cea mai mare problema in optimizarea pentru motoare de cautare a fost aflarea cuvintelor sau frazelor cheie care aduc cei mai multi vizitatori.

Ia pe rand primele 10 site-uri dintr-o anumita categorie, vezi cuvintele cheie de la Referrer iar apoi ruleaza-le prin utilitarul online facut de Filip pentru o privire mai completa asupra datelor Trafic.ro.

Referrer-i – daca vezi multi vizitatori de la pagead2.googlesyndication.com competitorul tau ruleaza o campanie Adwords puternica.

Multi vizitatori directi si de la site-uri gen Bloglines si Netvibes? Inseamna ca ceva se intampla, pentru ca site-ul este urmarit de aceeasi oameni pe o perioada de timp mai mare. Vizitatorii loiali sunt intotdeauna importanti.

Tara vizitatorilor – pot fi diferente foarte mari intre Google.ro si Google.com. Este foarte important sa stii pentru ce versiune sa-ti urmaresti rezultatele.

Daca sunt in reteaua Trafic.ro, competitorii tai iti pot fi de folos mai mult decat crezi.