Generare continut (articole si directoare de articole)

In afara de link-uri, continutul (original) este cel mai important pentru Google! Din acest motiv trebuie sa ai neaparat continut original (pentru a evita filtrul de continut duplicat), interesant (pentru a putea atrage vizitatori) si posibilitatea de a oferi continutul altor site-uri, adica inregistrarea pe site-urile de articole.

Despre scrierea articolelor am mai spus cate ceva si in Optimizarea textului si elementelor vizibile, deci daca nu ai citit acel post poate ar fi trebui sa te uiti un pic peste el.

Scrierea pentru site-urile de distributie a articolelor nu este deloc diferita fata de scrierea pentru propriul site. Totusi, pentru un impact mai puternic asupra posibililor vizitatori recomand ca articolele care sunt distribuite altor site-uri sa fie un rezumat ceva mai mare al unui articol de pe site-ul tau – desigur, rezumatul ar trebui sa aiba link-uri spre articolul intreg si poate si spre pagina principala.

De asemenea, cum am spus si in Cercetarea cuvintelor cheie, textele ancora ar trebui sa fie fraze cheie pentru care incerci sa obtii rezultate in motoarele de cautare.

Foarte important pentru distribuirea articolelor este ca acestea sa fie foarte interesante. Trebuie sa te gandesti ca acest articol va fi vazut de sute sau poate chiar mii de webmasteri care trebuie sa decida daca sa il publice pe site-ul lor sau nu! Articolul trebuie sa ofere informatii folositoare intr-un mod foarte usor de citit si inteles – aceasta este reteta succesului.

Dupa ce ai terminat de scris articolul fa-ti un cont pe site-urile din directorul de articole (sunt cateva care nu cer inregistrare) pentru o influenta cat mai mare asupra rezultatelor din motoarele de cautare.